SD 150

EFFICIËNTIE EN BETROUWBAARHEID GAAN HAND IN HAND

De Sd-150 is het beste voorbeeld van harmonie tussen functionaliteit, betrouwbaarheid, ergonomie en verfijnde esthetiek.

Aluminium CORE: lichtgewicht constructie gemaakt van corrosiebestendige aluminiumlegering voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit apparaat zorgt ervoor dat je snel, efficiënt en comfortabel kunt werken.Aluminium CORE: lichtgewicht constructie gemaakt van corrosiebestendige aluminiumlegering voor kwaliteit en duurzaamheid. Deze unit zorgt ervoor dat je snel, efficiënt en comfortabel kunt werken.

A 3200

EFFICIËNTIE EN BETROUWBAARHEID GAAN HAND IN HAND

De ergonomie van het ontwerp zorgt voor een breed bewegingsbereik. Dit apparaat is geschikt voor linkshandigen en rechtshandigen en garandeert comfort voor alle professionals in de praktijk.

Veelzijdigheid en functionaliteit op het hoogste niveau garanderen het welzijn van de patiënt en de behandelaar voor alle orthodontische behandelingen.

SD 300

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE EN FUNCTIE GECOMBINEERD = MAXIMALE WERKPRESTATIES

Precisie in elk detail. Dat is het resultaat van onze jarenlange ervaring

Elke dag ontstaan ??er nieuwe toepassingsgebieden voor touch-technologie. Onze "Touch-expert" van ANCAR biedt u een nieuwe dimensie van mogelijke toepassingen.

SD 80

DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE EN FUNCTIE GECOMBINEERD = MAXIMALE WERKPRESTATIES

Het gebruiksgemak van de SD 80 TouchExpert wordt verbeterd door de integratie van een LCD touchscreen. De uitgebreide grafische weergave en informatiemogelijkheden maken een nog betere aanpassing aan de behoeften van de patiënt mogelijk.

Het behandelcentrum Sd80 Touch Expert kan uiterst flexibel worden gebruikt, zelfs in de kleinste ruimtes.

SD 550

DE DETAILS MAKEN HET VERSCHIL!

Behandelcentrum met zweepsysteem.

De volledig obstakelloze, onbelemmerde ruimte onder de stoel biedt het behandelend personeel volledige bewegingsvrijheid en voldoende ruimte om het draadloze pedaal in elke gewenste positie te zetten.

Ergonomisch werken op zijn best. De vloeiende bewegingen van de stoel zorgen ervoor dat deze ook uiterst geschikt is voor het gebruik van een microscoop. Uiteraard is deze unit ook gemaakt van aluminium.

sd 575

MAXIMALE AANPASBAARHEID EN ONEINDIGE MOGELIJKHEDEN

Behandelunit met hangend slangen. De volledig obstakelloze, onbelemmerde ruimte onder de stoel biedt het behandelend personeel volledige bewegingsvrijheid en voldoende ruimte om het draadloze pedaal in elke gewenste positie te zetten.

Ergonomisch werken op zijn best. De vloeiende bewegingen van de stoel zorgen ervoor dat deze ook uiterst geschikt is voor het gebruik van een microscoop. Uiteraard is deze unit ook gemaakt van aluminium.

S 7

OPTIMAAL CONTACT TUSSEN TANDARTS EN PATIËNT

De nieuwe S7 combineert geavanceerde optica en ergonomie. De exclusieve oplossing voor tandheelkunde. Ontdek de oneindige mogelijkheden van de S7. De verstelbare beensteun biedt optimale toegang tot de patiënt en optimaal comfort voor zowel de tandarts als patiënt. Deze stoel vergemakkelijkt namelijk ook de toegang voor patiënten met verminderde mobiliteit.

Dit design is uiterst geschikt voor kleinere behandelboxen zowel als voor moderne praktijken waar comfort, ergonomie en technologie in het middelpunt van de belangstelling staan. 

De tandartsstoel aangepast aan al uw wensen
Ja, ik ontvang graag meer informatie!


COMFORT VOOR U, COMFORT VOOR UW PATIËNTEN

100% gemaakt in Europa.

Gemaakt in aluminium.
Het merk ANCAR is opgericht in en nog steeds volledig geproduceerd in Barcelona en dit sinds 1958.

Wij garanderen het beste op het gebied van ergonomie, technologie en kwaliteit van materialen. Mete en eenvoudig, functioneel en aantrekkelijk ontwerp. Werkcomfort voor rechts- en linkshandigen met modellen uit ons "Scandinavian" assortiment.

Een distributienetwerk van meer dan 70 distributeurs, een 5-sterren technische dienst: "Ancar is een sterk merk zonder problemen. Na de installatie weten we dat we niet terug hoeven te komen om bugs of storingen op te lossen.".

Samenwerking met toonaangevende fabrikanten: Dürr Dental, BienAir, NSK, Acteon, EMS, etc.

IK WIL MEER WETEN!